|
|
|
... elkészítése: a ketchupot tegyük egy tálba, adjuk hozzá a mézet
és a pirospaprikát, keverjük össze. 40 perc eltelte után vegyük ki a
csirkét a sütőből és kenjük be a mázzal, egy szilikon ecsetet használva.
Állítsuk a sütőt 200 fokra és süssük a húst még 10 percet, majd vegyük
ki a sütőből, takarjuk le fóliával és hagyjuk állni 10 percet, majd szeleteljük. ... |
2023-12-11 11:05:16 |
|
|
|
|
|
|
... szád.
3. Ne hagyd ki a sminkalapot!
A sminkalap (primer) még viszonylag új darab, de nagyon jól jön, ha egy hosszú nap vagy éjszaka vár rád. A sminkalapok fő összetevője a szilikon, amely megakadályozza, hogy a zsír átüssön az alapozórétegen, egységesíti a bőrfelszínt, finomítja a pórusokat és a finom ráncokat, így az alapozó nem gyűlik össze bennük. Az egé... |
|
2015-03-08 09:19:04 |
|
|
|
|
|
|
... a krémsajthoz adjuk. Belemorzsoljuk a fetát, ezzel is elkeverjük a krémet.
.A tésztából egyforma kockákat vágunk. Mindegyik közepére teszünk 1 tk krémet. Két-két oldalát megkenjük szilikon ecsetet használva a felvert tojással (vagy kevés tejjel elkevert sárgájával), majd háromszögre hajtva a széleket összenyomjuk.
.A háromszögeket egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.... |
2011-12-30 13:27:19 |
|
|
|
|
|
|
... és a formába tesszük. Újabb 30 percet kelesztjük.
5. A kalácsot 170 fokos sütőben 40 percig sütjük. A sütési idő felénél a tetejét megkenjük a vajas-cukros tejjel (használjunk szilikon ecsetet). Ezt a műveletet a sütési idő végéig megimételhetjük.
A tészta laza állagúnak tűnhet, de ettől ne ijjedjünk meg. A végeredmény egy puha tésztájú kalács lesz... |
|
2010-10-05 22:57:44 |
|
|
|
|
|
|
... porcukorral (a porcukor itt akár el is elhagyható).
7. A kihűlt süteménybe szúrjunk pálcikával, vagy hústűvel lyukakat. A citromlevet ezekb... |
|
2010-03-31 14:07:01 |
|
|
|
|
|
|
I. FEJEZET
A reformtáplálkozás egyre nagyobb teret hódít, jelenleg hozzávetőleges becslések szerint 500 millió vegetárius él a világon. Százalékos arányukat tekintve tehát a húsevők száma ma még legalább egy nagyságrenddel nagyobb, mint a természetes módon táplálkozóké. Ez a jelentős arányeltolódás azonban a legtöbb esetben csupán a megszokásnak tudható be. Gasztro... |
2008-12-01 23:35:02 |
|
|
|
|